Sukupuoli: uros
Syntynyt: arviolta 2016
Saapunut: 5.2021

EDIT 20.9.2022
Eteenpäin mennään. Vinha on todistettavasti nähty ihmisen kanssa lähietäisyydellä. En lähde enää karkuun, jos et väkisin yritä koskea.

Päivitys 29.3.2022

Edistystä on tapahtunut paljon. Vinhasta on tullut kova juttelemaan, niin muiden kissojen kuin ihmistenkin kanssa ja ilmoittaa, jos on herkkuja tai seuraa vailla tunnistettavalla kimeällä piipityksellä. Kattilaan saapuessaan oli kovin yksinäinen ja kissaseuraa vailla, mutta on sittemmin löytänyt sielunkumppanin Kiukku-Kalervosta ja on käytännössä liimautunut tähän. Vinha toivookin samaa kotia Kiukkiksen kanssa. Vielä kuitenkin on myös arkuutta, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan lisää.

5.2021

Jostain näitä mustavalkeita viiksivalluja aina pompsahtaa esiin. Tämä ”aatu” -poika on otettu talteen osana somerolaista kissalaumaa.

Vinha on arka, mutta tavallaan uteliaskin tuijottaja. Asustelee nyt aulan putkien päällä ja totuttelee sisäkissailuun. Ihmisen lähestyessä päästää erikoista murinaa ikäänkuin pienimuotoista hevosenhirnuntaa.

Yksinäinen kolli. Yrittää etsiä itselleen hengailukaveria Kattilan muista kissoista. Toistaiseksi ei ole lykästänyt 🙁 Voisi kaivata uudessa kodissa kissakaveria.

Perso herkuille.