YHTEYSTIEDOT

Kissakoti Kattila

Kissakoti Kattila on kodittomien ja löytökissojen turvakoti, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Vuonna 1995 perustettua Kattilaa ylläpitää Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry.

Kissakoti Kattilaan otetaan vastaan mahdollisuuksien mukaan kaikki kissat, jotka tarvitsevat turvapaikkaa. Tilamme ovat rajalliset. Jos olet luopumassa kissastasi, yritä ensin itse hakea sille uusi koti. Otamme vastaan myös sosiaalitapaukset, kuten omistajan kuoleman tai eläinsuojelullisten syiden takia uutta kotia etsivät kissat. Kattilassa kissat saavat tarvittavan hoidon, ruoan ja suojan, ja kissa saa odottaa turvassa omistajan löytymistä. Kodittomille kissoille pyritään etsimään aivan uusi koti. Kattilasta löytyy lisäksi pitkäaikaisia asukkeja, jotka saavat viettää siellä leppoisia kissanpäiviä. Kattilasta on tullut niille jo koti.

Kissakoti Kattila toimii yksityisten lahjoitusten, kirpputorimyynnin sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon, ja siksi juuri lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Talon toimintaa pyörittää yksi palkattu henkilö ja joukko vapaaehtoisia kissojen ystäviä. Aina on kuitenkin tarvetta uusille vapaaehtoisille.

Kissakoti Kattila tarjoaa mielellään työharjoittelupaikan erilaisille työ- ja elinkeinopalvelujen kautta paikkaa hakeville. Meiltä löytyy paikkoja esimerkiksi työnhaku- ja uravalmennuksessa sekä työkokeilussa oleville. Lue lisää erilaisista TE-palvelujen tarjoamista työllistymisvaihtoehdoista TE-palvelujen sivuilta. Työ on pääosin siivousta, kissojen hoitoa ja asiakaspalvelua.

Kissakoti Kattilaan on jokainen tervetullut katsomaan ja rapsuttelemaan kissoja. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sillä samaisella reissulla mukaan lähtisi oma silkkitassuinen kehrääjä.

 

Pahentuneen korona-tilanteen vuoksi meidän täytyy rajoittaa mahdollisuuksia vierailla Kattilassa. Tästä päivästä (12.10.) eteenpäin:
1. Vierailuista on sovittava erikseen sähköpostitse tai puhelimitse. Vierailut sovitaan lähinnä adoptioasiakkaille. Muutoin ovet ovat suljetut
2. Jos haluat pelkästään ostaa kannatustuotteita tai tuoda lahjoituksia, soita ovelta ja tulemme vastaan ovelle. (klo 12-15)

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe (pakollinen)

Viesti

Yhteystiedot

Vanajantie 10 A G-rappu
13110 Hämeenlinna

puh. 050 432 2179
kissakotikattila(at)gmail.com

Seuraa

Kattila kartalla