RYHDY KUMMIKSI

Haluaisitko kissan, mutta et pysty ottamaan omaa kissaa allergian tai muun syyn takia? Meillä Kattilassa on monia kissoja, joille voit halutessasi ryhtyä kummiksi. Nämä kissat ovat sellaisia, joiden on hankalaa löytää uusi koti esimerkiksi sairauden takia. Myös arkuus voi vaikeuttaa uuden kodin saamista.

Kummina voit lahjoittaa kummikissallesi rahaa esimerkiksi eläinlääkärikuluihin. Summa on vapaavalintainen. Voit myös tuoda kummikissallesi tuliaisia Kattilaan ja käydä samalla sitä tervehtimässä. Kummikissarahoja ei korvamerkitä, vaan ne käytetään kaikkien Kattilan kissojen hyväksi. Mutta voit olla varma, että lahjoituksella rahoitat samalla myös oman nimikkokissasi hyvinvointia. Kaikille pitkäaikaisasukkaille tehdään mm. säännöllisin välein terveystarkastukset eläinlääkärin toimesta ja samalla hoidetaan akuutit terveysongelmat.

Kissojen tietoihin pyritään lisäämään kummin etunimi. Jos nimesi puuttuu, laita sähköpostia: kummikissat(at)gmail.com , niin yritämme korjata tiedot.

Kummikissan rahalahjoitukset maksetaan Kattilan tilille FI87 5680 0040 2314 96.
Kirjoita viestikenttään sana "kummi" ja kissan nimi, esim.  "kummi Astrid".

Huomioithan, että jos kummikissa kesyyntyy tai sopiva henkilö pystyy tarjoamaan sille kodin, kissa luovutetaan. Kotiolot ovat kissatalon tarjoamaa ympäristöä mieluisemmat, sillä ymmärrettävästi emme pysty antamaan jokaiselle kissalle niin paljon huomiota kuin olisi ihanteellista. Jokainen kissa ansaitsee rakkautta ja hyvää hoitoa tarjoavan kodin.

Mikäli kummikissa saa kodin tai menehtyy esimerkiksi ikääntymisestä aiheutuviin komplikaatioihin, poistuu kissa kummikissaosiosta. Kaikissa tapauksissa emme pysty yksittäisille kummeille asiasta suoraan ilmoittamaan.

Kummia vailla oleviin kissoihin voit tutustua täällä