ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISEKSI

Kissakoti Kattilan toiminta perustuu pääosin vapaaehtoisten tekemään työhön. Kaipaamme joukkoomme reippaita vapaaehtoisia viikolla ja erityisesti viikonloppuisin. Vapaaehtoiset voivat auttaa monissa erilaisissa tehtävissä. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä kodittomien kissojen hyväksi, ota yhteyttä ja kerro, miten haluaisit olla avuksi.

Kissakodin siivoaminen

Kissakoti siivotaan päivittäin: hiekkalaatikot seulotaan, lattiat lakaistaan ja pestään ja ruoka-astiat tiskataan. Tilojen siivous tapahtuu aamuisin klo 9–12.

Tapahtumien järjestely

Järjestämme myyjäiset noin kerran kuukaudessa ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin Hämeenlinnan alueella. Tapahtumien järjestämiseen tarvitsemme vapaaehtoisia esimerkiksi leipomaan leivonnaisia ja tekemään arpasettejä. Kysyntää on myös esiintyjille sekä myynnillisille ja reippaille asiakaspalvelijoille.

Anna ammattitaitosi avuksemme

Kaipaamme toimintamme tueksi eri alojen asiantuntijoita. Jos olet markkinoinnin, valokuvauksen, kirjoittamisen, eläinlääketieteen tai rakennusalan ammattilainen, osaamisesi on erityisen tervetullutta.