KISSAN HANKKIMINEN KATTILASTA

Kun päätös kissan hankinnasta on tehty, ole yhteydessä meihin täyttämällä kissan hankkijan esitietolomake.

Vastaamme kaikkiin esitietolomakkeisiin n. viikon sisällä. Odotathan siis rauhassa vastausta! Tarkistathan myös roskapostikansion. Jos vastausta ei parin viikon sisään kuulu, laitathan viestiä varmistaaksesi, että lomake on varmasti tullut perille. Toivomme kissan adoptioasioiden hoitoa ensisijaisesti sähköpostitse - puhelin on varattu lähinnä akuutteja tilanteita (esim. löytökissoja) varten.

Lomakkeen täytettyäsi sovitaan sähköpostitse tapaaminen, jolloin kissoja voi tulla katsomaan ja adoptioprosessista tarkemmin kanssamme keskustelemaan. Toivomme kaikkien adoptiotapaamisten sopimista etukäteen.

Sopivan kissan löydyttyä tehdään varaussopimus. Varaussopimuksessa sovitaan, milloin kissan voi tulla noutamaan. Varausmaksu on 20 euroa, mutta se hyvitetään kokonaishinnasta kissaa noudettaessa.  Kissan kotiin hakeminen kannattaa ajoittaa sellaiseen aikaan, jolloin itse pystyt olemaan kotona ensimmäiset päivät katsomassa, että kotiutuminen sujuu hyvin.

Kaikki kissat, sekä pennut että aikuiset, maksavat 250 euroa. Varausmaksun jälkeen maksettavaa jää siis 230 euroa.

Aikuiset kissat on leikattu, rokotettu ja loishäädetty, pennut on rokotettu ja loishäädetty. Pennun ottaja sitoutuu kirjallisesti leikkauttamaan kissan omakustanteisesti kissan tullessa sukukypsään ikään. Kissan hintaan sisältyy ensimmäinen rokotus, mutta useimmiten tehosterokote sen hakeminen ja maksaminen jää uuden omistajan vastuulle. Luovutusmaksuun sisältyy nyt myös kissojen Fiv/FeLV testaaminen.

Kun tulet noutamaan varaamaasi kissaa, ota mukaan kantokoppa. Kantokoppaa tarvitaan jatkossakin, esimerkiksi kun viet kissaasi eläinlääkäriin. Suosittelemme mahdollisimman isoa kantokoppaa, sillä kissa viihtyy sellaisessa paremmin.

Kissanpennut luovutetaan ensisijaisesti pentukaksikkoina tai toisen kissan kaveriksi.

Muistathan lukea myös Kattilan luovutusehdot! Luovutusehdot allekirjoitetaan luovutussopimuksessa, kun kissa noudetaan.