YRITYKSILLE

Yritykset voivat olla mukana Kattilan toiminnassa monella tavalla: voimme järjestää esimerkiksi yhteisiä tapahtumia, ruokakeräyksiä tai vierailuja Kattilaan. Monet yritykset lahjoittavat kissanruokaa ja kissanhiekkaa tai tukevat toimintaamme muulla lailla.

Kattilan toimintaa ovat jo tukemassa:

Dali

Dali on hyvinvoinnin ja hyvän olon keidas keskellä Hämeenlinnaa. Dalista saat monipuoliset kauneudenhoito- ja kampaamopalvelut yhdellä käynnillä.
www.dalisilverstar.fi/

Eläinlääkäriasema Helmi

Eläinlääkäriasema Helmi on lämminhenkinen vastaanotto Tervakoskella. Vastaanotolla on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Tarvittaessa lähetämme potilaan erikoiseläinlääkärin vastaanotolle ja teemme yhteistyötä hänen kanssaan lemmikin parhaaksi.
www.elainlaakarihelmi.fi

Eläinlääkäri Johanna Lankila

Eläinlääkäri Johanna Lankila hoitaa pieneläinpotilaita Aulangon eläinlääkäritalossa Hämeenlinnassa. Johanna tekee myös kotikäyntejä ja hoitaa kissojen käyttäytymiseen liittyviä ongelmia sekä vastaanotolla, kotikäynteinä että puhelinkonsultaationa.

www.elainlaakarijohanna.com

Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimii Suur-Hämeenlinnan (Hämeenlinnan kantakaupunki, Hauho, Renko, Tuulos, Lammi, Kalvola), Hattulan ja Janakkalan alueella. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on herättää myötätuntoa ja rakkautta eläimiä kohtaan ja estää kaikin laillisin keinoin eläinten epäinhimillinen kohtelu.

www.sey.fi/hameenlinna

Kalz Autohuolto

Olemme Volkswageneihin (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda) erikoistunut monimerkkikorjaamo ja tavoitteenamme on tarjota merkkiliikkeelle vaihtoehto.
www.kalz.fi

Kanta-Hämeen eläinklinikka

Kanta-Hämeen Eläinklinikka on yksityinen eläinklinikka ja palvellut pieneläinpotilaita Hämeenlinnan keskustassa jo vuodesta 1986.

www.kantahameenelainklinikka.fi

Kauneushoitola Inkeri Valtonen

Kauneushoitola Inkeri Valtonen on perustettu 1980, nykyisessä toimipaikassa hoitola on toiminut vuodesta 1987 saakka.
www.kauneushoitolainkeri.fi

Kirppis Kantolan Kellari

Valoisa, avara ja nykyaikainen kirpputori Hämeenlinnan Kantolassa.

www.kantolankellari.fi/etusivu

Kissan Ilo Oy

Kissan Ilo Oy on laadukkaita ja tyylikkäitä kissan kiipeily- ja raapimapuita valmistava yritys. Sekä suunnittelu, että valmistus on kokonaan kotimaista. Tuotemerkki on Kissapuu.

www.kissapuu.com

Macea kauppa

Macea kauppa on suomalainen verkkokauppa, joka on laajentanut valikoimaansa myös lemmikkituotteisiin kuten esimerkiksi kissojen kiipeilypuut ja -lelut.

www.maceakauppa.fi

Musti ja Mirri

Valtakunnallinen eläinkauppaketju, jolla on toimipiste myös Hämeenlinnan Tiiriössä!
www.mustijamirri.fi

Nasta Mesta

Nasta Mesta on syksyllä 2018 avattu kirpputori Vanajantien varteen. Pannaan tavara kiertoon.

 

Pirksun sisustustekstiilien suunnittelu & valmistus

Talenom

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin.
www.talenom.fi

Tornin alla kirppis

Tornin alla kirppis on renkolainen kirpputori. Rengonraitti 18, Renko.

kirppistorninalla

Tujoma

Tujoma on Hämeenlinnassa sijaitseva eläintarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike.

www.tujoma.fi