YHTEYSTIEDOT

Kissakoti Kattila

Kissakoti Kattila on kodittomien ja löytökissojen turvakoti, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Vuonna 1995 perustettua Kattilaa ylläpitää Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry.

Kissakoti Kattilaan otetaan vastaan mahdollisuuksien mukaan kaikki kissat, jotka tarvitsevat turvapaikkaa. Tilamme ovat rajalliset. Jos olet luopumassa kissastasi, yritä ensin itse hakea sille uusi koti. Otamme vastaan myös sosiaalitapaukset, kuten omistajan kuoleman tai eläinsuojelullisten syiden takia uutta kotia etsivät kissat. Kattilassa kissat saavat tarvittavan hoidon, ruoan ja suojan, ja kissa saa odottaa turvassa omistajan löytymistä. Kodittomille kissoille pyritään etsimään aivan uusi koti. Kattilasta löytyy lisäksi pitkäaikaisia asukkeja, jotka saavat viettää siellä leppoisia kissanpäiviä. Kattilasta on tullut niille jo koti.

Kissakoti Kattila toimii yksityisten lahjoitusten, kirpputorimyynnin sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon, ja siksi juuri lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Talon toimintaa pyörittää yksi palkattu henkilö ja joukko vapaaehtoisia kissojen ystäviä. Aina on kuitenkin tarvetta uusille vapaaehtoisille.

Kissakoti Kattila tarjoaa mielellään työharjoittelupaikan erilaisille työ- ja elinkeinopalvelujen kautta paikkaa hakeville. Meiltä löytyy paikkoja esimerkiksi työnhaku- ja uravalmennuksessa sekä työkokeilussa oleville. Lue lisää erilaisista TE-palvelujen tarjoamista työllistymisvaihtoehdoista TE-palvelujen sivuilta. Työ on pääosin siivousta, kissojen hoitoa ja asiakaspalvelua.

Kissakoti Kattilaan on jokainen tervetullut katsomaan ja rapsuttelemaan kissoja. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sillä samaisella reissulla mukaan lähtisi oma silkkitassuinen kehrääjä.

 

Uusi Kissakoti Kattila on normaalisti avoinna kaikille kissojen ystäville päivittäin alkaen 10.10.2021 klo 12-15.

Huom! Jos haluat adoptoida kissan tapaamisesta on sovittava erikseen sähköpostitse.

Otamme liinavaatteita vastaan joka kuukauden ensimmäisen sunnuntaina vuoden 2021 päivämäärät ovat 3.10., 7.11. ja 5.12.2021. Muita lahjoituksia voi tuoda Kattilaan päivittäin klo 12-15.

 

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe (pakollinen)

  Viesti

  Yhteystiedot

  Puusepänkatu 5
  13110 Hämeenlinna

  puh. 050 432 2179
  kissakotikattila(at)gmail.com

  Seuraa

  Kattila kartalla