KISSAN HANKKIMINEN KATTILASTA

Kun olet varma siitä, että haluat kissan ja kykenet siitä huolehtimaan, tule Kattilaan tutustumaan kissoihin ja etsimään sopivaa kissakaveria itsellesi.

Sopivan kissan löydyttyä tehdään varaussopimus. Varaussopimuksessa sovitaan, milloin kissan voi tulla noutamaan. Varausmaksu on 20 euroa, mutta se hyvitetään kokonaishinnasta kissaa noudettaessa.  Kissan kotiin hakeminen kannattaa ajoittaa sellaiseen aikaan, jolloin itse pystyt olemaan kotona ensimmäiset päivät katsomassa, että kotiutuminen sujuu hyvin.

Kaikki kissat, sekä pennut että aikuiset, maksavat 120 euroa. Varausmaksun jälkeen maksettavaa jää siis 100 euroa. Muistathan, että Kissakoti Kattilassa käy vain käteinen.

Aikuiset kissat on leikattu ja loishäädetty, pennut loishäädetty. Pennun ottaja sitoutuu kirjallisesti leikkauttamaan kissan omakustanteisesti kissan tullessa sukukypsään ikään. Kissan hintaan sisältyy myös rokotus, mutta uusi omistaja vie kissan rokotettavaksi Kattilan yhteistyöeläinlääkärille itse. Rokotus on hyvä tehdä silloin, kun kissa on jo jonkin aikaa ehtinyt kotiutua.

Saat Kattilasta mukaasi maksusitoumuksen, jolla Kattila sitoutuu maksamaan yhteistyöeläinlääkärillämme suoritetun ensimmäisen rokotuksen. Tällaiseen käytäntöön on siirrytty siksi, että rokotus laskee kissan vastustuskykyä joksikin aikaa, ja jokapäiväisestä pesusta ja siivoamisesta huolimatta Kattilan kaltaisessa suuressa kissatalossa on aina oma pöpökantansa.

Kun tulet noutamaan varaamaasi kissaa, ota mukaan kantokoppa. Kantokoppaa tarvitaan jatkossakin, esimerkiksi kun viet kissaasi eläinlääkäriin. Suosittelemme mahdollisimman isoa kantokoppaa, sillä kissa viihtyy sellaisessa paremmin

Muistathan lukea myös Kattilan luovutusehdot! Luovutusehdot allekirjoitetaan luovutussopimuksessa, kun kissa noudetaan.