Haluaisitko kissan, mutta et pysty ottamaan omaa kissaa allergian tai muun syyn takia? Meillä Kattilassa on monia kissoja, joille voit halutessasi ryhtyä kummiksi. Nämä kissat ovat sellaisia, joiden on hankalaa löytää uusi koti esimerkiksi sairauden takia. Myös arkuus voi vaikeuttaa uuden kodin saamista. 

Kummina voit lahjoittaa kummikissallesi rahaa esimerkiksi eläinlääkärikuluihin. Summa on vapaavalintainen. Voit myös tuoda kummikissallesi tuliaisia Kattilaan ja käydä samalla sitä tervehtimässä. Kattila kertoo kummeille kissojen kuulumisista kerran vuodessa lähetettävillä kummikirjeillä. 

Ryhdy kummiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kummikissat(at)gmail.com. 
Ilmoita viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä kissa, jonka kummiksi haluaisit ryhtyä. Kummia vailla oleviin kissoihin voit tutustua täällä.

Kummikissan rahalahjoitukset maksetaan Kattilan tilille FI87 5680 0040 2314 96.
Kirjoita viestikenttään sana "kummi" ja kissan nimi, esim.  "kummi Taapero".

Huomioithan, että jos kummikissa kesyyntyy tai sopiva henkilö pystyy tarjoamaan sille kodin, kissa luovutetaan. Kotiolot ovat kissatalon tarjoamaa ympäristöä mieluisemmat, sillä ymmärrettävästi emme pysty antamaan jokaiselle kissalle niin paljon huomiota kuin olisi ihanteellista. Jokainen kissa ansaitsee rakkautta ja hyvää hoitoa tarjoavan kodin.