YRITYKSILLE

Yritykset voivat olla mukana Kattilan toiminnassa monella tavalla: voimme järjestää esimerkiksi yhteisiä tapahtumia, ruokakeräyksiä tai vierailuja Kattilaan. Monet yritykset lahjoittavat kissanruokaa ja kissanhiekkaa tai tukevat toimintaamme muulla lailla.

Kattilan toimintaa ovat jo tukemassa:

Kauneushoitola Inkeri Valtonen

Kauneushoitola Inkeri Valtonen on perustettu 1980, nykyisessä toimipaikassa hoitola on toiminut vuodesta 1987 saakka. 
www.kauneushoitolainkeri.fi

iFiksaus

Hämeenlinnalainen iPhonen korjausfirma palveluksessasi!
www.ifiksaus.net

Dali

Dali on hyvinvoinnin ja hyvän olon keidas keskellä Hämeenlinnaa. Dalista saat monipuoliset kauneudenhoito- ja kampaamopalvelut yhdellä käynnillä.
www.dalia.fi

Eläinlääkäriasema Helmi

Eläinlääkäriasema Helmi on lämminhenkinen vastaanotto Tervakoskella. Vastaanotolla on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Tarvittaessa lähetämme potilaan erikoiseläinlääkärin vastaanotolle ja teemme yhteistyötä hänen kanssaan lemmikin parhaaksi.
www.elainlaakarihelmi.fi

Linnan pyöräverstas

Teemme perus- ja täyshuoltoja ja erilaisia korjauksia. Tulossa on myös mahdollisuus varata tee-se-itse paikka pyöräsi kunnostukseen tai huoltoon. Vuokraamme uusia ja käytettyjä pyöriä tuntihinnalla.
www.linnanpyoraverstas.fi

Kalz Performance

Kalz Performance on syntynyt rakkaudesta erikoisiin autoihin ja haluamme tarjota Hämeenlinnan parasta korjaamopalvelua myös aivan tavallisiin kulkupeleihin. 
www.kalzperformance.fi

Hämeenlinnan Keskusapteekki

Hämeenlinnan Keskusapteekki on kaupungin kolmas apteekki. Se perustettiin 20. joulukuuta 1949. Asiantuntevaa palvelua hyvällä mielellä!
www.apteekit.org/keskusapteekki/

Eläinhoitola Hepuli

Tarjoamme täysihoitoa koirille, kissoille sekä muille pieneläimille. Eläinhoitola Hepuli vastaa Hämeenlinnan alueen löytöeläimistä (Kanta-Hämeenlinna, Hauho, Kalvola (Iittala), Lammi, Tuulos ja Renko). 
www.elainhoitolahepuli.com

Kissakahvila Purnauskis

Purnauskis on Suomen ensimmäinen kissakahvila paikan päällä asustavine kissoineen. Meillä voit nauttia kehräävistä kissoista ja suussa sulavista herkuista.
www.purnauskis.fi

Kovat pojat

Pirksun sisustustekstiilien suunnittelu & valmistus

Animal House

Olemme Hämeenlinnalainen erityinen eläinkauppa keskustan kivijalassa. Valikoimassa tietenkin ruuat ja tarvikkeet myös kissoille ja koirille.

www.animalhouse.me/