Miuku

Miuku: saapunut 17.10.2023 Tammelasta. Arka tyttökissa. Arvioitu syntymäaika: v. 2022.

Kissimirri

Kissimirri saapunut marraskuussa 2023 Tuuloksesta. Arka poikakissa. Arvioitu syntymäaika v. 2016.

Oregon

Oregon saapunut Kattilaan 9.11.2023 Kiikoisista. Syntynyt: v. 2021. Oregon on arka tyttökissa. Oregon saapui Kattilaan marraskuussa 2023 neljän muun kissan kanssa. Päivitämme lisätietoja Oregonista tehtyämme parempaa tuttavuutta hänen kanssaan. 

❤️

Utah

Utah: saapunut Kattilaan 9.11.2023 Kiikoisista. Ikäarvio: n. 2-3-vuotias.

Utah on arka poikakissa. Utah saapui Kattilaan marraskuussa 2023 neljän muun kissan kanssa.

Päivitämme lisätietoja Utahista tehtyämme lisää tuttavuutta. ❤️

Kansas

Kansas: saapunut Kattilaan 9.11.2023 Kiikoisista. Syntynyt: v. 2022.

Kansas on arka tyttökissa. Kansas saapui Kattilaan marraskuussa 2023 neljän muun kissan kanssa.

Päivitämme lisätietoja Kansasista tehtyämme parempaa tuttavuutta hänen kanssaan. ❤️

Texas

Saapunut Kattilaan Kiikoisilta 9.11.2023. Syntynyt: 05/2022.

Texas on arka poikakissa. Texas saapui Kattilaan marraskuussa 2023 neljän muun kissan kanssa.

Päivitämme myöhemmin lisätietoja Texasin luonteesta. ❤️

Ohio

Ohio: saapunut 9.11.2023 Kiikoisista. Syntynyt 05/2022.

Ohio on arka tyttökissa. Ohio saapui Kattilaan marraskuussa 2023 neljän muun kissan kanssa.

Päivitämme lisätietoja Ohiosta tehtyämme tarkempaa tuttavuutta hänen kanssaan. ❤️

Arlene

Arlene. Saapunut 12.2022. Hauhon isosta populaatiosta.
Rokotettu, sirutettu, madotettu ja leikattu.
Naaras. Arka.

Hertta ja Keno

Hertta ja Keno etsivät omaa yhteistä loppuelämänsä kotia ❤️

Hertta (kilppari) ja Keno (oranssi) saapuivat Kissakoti Kattilaan lokakuussa 2023 yhdeksän muun kissan kanssa. Hertta on n. 3-vuotias säpäkkä neiti, joka rauhoittuu selkeästi Keno-pojan seurassa. Tämä pariskunta pötkötteleekin usein vierekkäin samassa pedissä. Keno, myöskin n. 3-vuotias, sen sijaan antaa jo ihmisen käsitellä ja poju rakastaakin rapsutuksia. ❤️

Hertta ja Keno luovutetaan leikattuina, rokotettuina ja sirutettuina (Fiv/Felv neg). Kenon toinen silmä on poistettu vanhan, tod.näk. herpesviruksen aiheuttaman vamman takia. Silmänpoistokohta ei vaadi jatkotoimenpiteitä eikä aiheuta Kenolle kipuja.

Hertta ja Keno toivovat löytävänsä kodin, jossa parivaljakon annetaan kaikessa rauhassa kotiutua – vaikka se tarkoittaisi sitä, että Hertta-neiti saattaa sähistä ihmiselle sängyn alla viikkoja. Rohkeampi Keno kotiutuu varmasti suht’ nopeasti ja näyttää tyttökaverilleen mallia, miten kivaa ihmisen kanssa voi olla. ❤️

Töpöhäntä

Töpöhäntä saapui Kissakoti Kattilaan Lammin Tuuloksesta lokakuussa 2023. Sukupuoli: uros. Ikäarvio: syntynyt v. 2022. Leikattu, rokotettu, sirutettu, FIV/Felv (neg).

Töpöhäntä saapui Kissakoti Kattilaan monen sattumuksen kautta. Kissojen ystävä huolestui töpöhäntäisestä kissasta Lammin Tuulosessa, ja loukutti Töpöhännän turvaan. Matkalla Kissakoti Kattilaan kävikin niin ikävä sattuma, että Töpöhäntä pääsi karkuun Hämeenlinnan Kantolassa. Ja näin Töpöhäntä viiletti viikon verran Kantolassa vapaana.. Töpöhäntä saatiin lopulta nalkkiin Kattilan kissojen ulkotarhaan – eihän näin fiksu poika menisi loukkuun kahta kertaa!

Nyt Töpöhäntä on onneksi sisällä turvassa ja lämpimässä, ja valmis lähtemään omaan kotiin. Töpöhännän häntä on nimensä mukaisesti normaalia lyhyempi, mutta töpöhäntä ei hänen menoaan haittaa tai vointiaan vaivaa.

Töpöhäntä vaikuttaa uteliaalta, mutta ei anna ihmisen koskea tai käsitellä. Töpöhäntä etsii siis ensisijaisesti omaa kotia kiltin kissan kaveriksi. Päivittelemme lisätietoja Töpöhännän luonteesta myöhemmin. ❤️