Taikaviitta

Taikaviitta. Saapunut 01.2023. Hauhon isosta populaatiosta.
Rokotettu, sirutettu, madotettu ja leikattu.
Syntynyt: aikuinen
Uros. Arka.

Nopsa

Sukupuoli: uros
Ikäarvio: 5-10v
Saapunut: kesällä 2021

Hei kaikki kodintarjoajat!

Nyt olisi laatukolli tarjolla vaikka itse sanonkin! Olen vielä hieman arka, mutta tullessasi rauhallisesti luokseni saat jo varovasti silitellä. Eli olen todella kehityskelpoinen. Minusta on luvattu ottaa uusi valokuva, jotta pääsisin näyttämään paremmin oman söpöyteni teille.

Uuden rapsuttajani on hyvä tietää, että olen FIV positiivinen. Se ei ole kuitenkaan ihan niin kauhea asia miltä kuulostaa. Saatan elää ihan yhtä vanhaksi ja voida hyvin kuin kaikki muutkin kissat. Toivon, että perehtyisit siihen mikä FIV on ja miettisit, josko antaisit minulle paljon tarvitsemani kodin. Uuden kotini ollessa rauhallinen ja ihastuttava paikka niin PLIIIIIS, ottakaa paras ystäväni Salama myös mukaan. Hän on kämppikseni ja tarvitsee minua, kun muuttaa. Salama on vielä vähän arempi kuin minä, mutta seurassani tuntee olonsa turvalliseksi.

Joten sinä siellä, joka haluat tehdä kaksi kissaa maailman onnellisimmiksi; anna meille uusi koti luotasi.

Kummina toimii: Kristina ja Ruut

10.2021 Salama

Sukupuoli: uros
Syntynyt: noin 2016
Saapunut: 10.2022

Salama on kotoisin reilun 20 kissan laumasta Huittisista. Salama on semikesy aikuinen kollipoika. Etsii nyt uutta alkua elämälleen. Toiveena on kiva sisätilaratkaisu, jossa isolla oranssivalkealla pojalla on sopivasti tilaa juoksennella.

Salama on FIV positiivinen. Hänet annetaan siis uuteen kotiin toisen FIV positiivisen kissan kaveriksi tai sitten hänet voi adoptoida yhdessä FIV positiivisen kissan kanssa.

EDIT 2021: Salama pääsi omaan kotiin, mutta hänet palautettiin reilun puolen vuoden jälkeen. Salama voi hyvin ja on ystävystynyt toisen FIV-kissan Nopsan kanssa.

Kummina toimii: Laura F.

Lue lisää FIV:stä