Joulun ihmettä toivoen

Näin jouluna on aika päivittää lokakuussa Huittisista pelastetun populaation kuulumisia. Pian sen jälkeen kun saimme turvaan 20 kissaa, kävi ilmi ettei tämän populaation hoitaminen tule olemaan helppoa. Kävi ilmi, että kissoilla oli väiveitä ja valitettavasti sen lisäksi populaatiossa oli mukana FIV-positiivisia kissoja. Väiveiden häätäminen on ollut viikkojen prosessi. FIV-testien ottaminen aroilta kissoilta oli haastavaa ja tulosten odottaminen oli hyvin stressaavaa.

Kahdestakymmenestä pelastetusta kissasta neljä oli niin huononssa kunnossa (kasvaimia),  että heidän kohdallaan oli päädyttävä eutanasiaan. Kahdestakymmenestä pelastetusta kissasta yhdeksän oli FIV-negatiivisia, heistä kolme on jo päässyt uuteen kotiin ja kaksi on varattu.

Kahdestakymmenestä pelastetusta kissasta seitsemän on FIV-positiivisia. Diagnoosista huolimatta päätimme antaa näille kissoille mahdollisuuden elämään, emmehän me muuten olisi kissojen turvakoti ja niinhän se on, että kaikki tahtoo elää. FIV:stä huolimatta nämä kissat ovat voineet hyvin. Nyt kun loishäädöt, rokotukset ja sterilisaatiot/kastraatiot on hoidettu, seuraavaksi varaamme aikoja hammashoitoon.

Näin joulun alla tulee mietittyä, mitä toivoisimme eniten joululahjaksi. Me Kattilasssa toivomme eniten, että nämä seitsemän kissaa pääsevät loppuelämän kotiin.

Aava

Azuki

Hana

Kuutamo

Momo

Salama

Hime

Lue lisää FIV:stä

Jos voisit tarjota jollekin näistä kissoista kodin, täytä tämä esitietolomake.