Aku pääsi uuteen kotiin marraskuussa 2017.  Pian saimmekin uudesta kodista mukavia terveisiä. Kotiutuminen on sujunut todella nopeasti. Tosin Akulla on kotikissatausta, joten varmasti siksikin sopeutuminen on ollut tavallista ripeämpää.

”Aku pärjää hyvin, syö kovasti, leikkii ja tuo palloja ja vain vaikeimmat kaapinpäälliset vielä tutkimatta. Tästä kiipeilystä joudutaan välillä komentamaan, jospa jäisi ajan mittaan pois. Käytettiin viime viikolla eläinlääkärillä tarkastuksessa ja rokotuksessa, mitään poikkeavaa ei ollut. Sylikissa Aku tosiaan on, ei pelkää vieraitakaan, mistä lapsenlapsemme ovat iloisia. Ei uskoisi että Aku on jo 11 v vanha, sellaista pallonpyöritystä välillä pitää, kiinasta tilattu superpalloja pari tusinaa lisää, kissanvaljaat ja harja ym. Pari kertaa Aku saanut kunnon kissahepulin, silloin matot saa kyytiä. Jouduttiin hankkimaan kaikki kissatarvikkeet uudestaan, edellisen kissan jälkeen tuntuivat niin turhilta. Vaimon mielestä ei ihanampaa kissaa voinut saada, kiitos siitä teille.”

”Aku on jo hyvin kotiutunut. Leikkii mieluiten pienillä superpalloilla, yksikseenkin pitkiäkin aikoja ja sitten tuo suussaan meille heitettäväksi, niitä on jossain kotitonttujen piilottamina jo puolenkymmentä. Mikään aikaisempi kissamme ei olekaan palloa noutanut ja ollut näin leikkisä. Ruokaa kuluu kovasti. Sylikissa hän on, tänään tulee taas viikonlopuksi ylin sylittäjä, Aku ei tytärtämme lomallaan ilman nyhjäämistä päästä.”