Kattilan kesäterveiset 2020

Kattilan kesä on lähtenyt rauhallisesti käyntiin. Olemme purkaneet kevään Covid19 vierailurajoitteet. Mutta tulethan silti jatkossakin käymään ilman flunssaoireita 🙂

Kissarintamalla on ollut vähän hiljaisempaa. Meille on tullut touko-kesäkuussa lähinnä kodinvaihtajia. Vuoden ensimmäinen pentuekin on jo kotiutettu uusiin koteihin. Uusia pentueita ei tällä hetkellä ole. Emme ole vielä tänä vuonna tehneet laajempia loukutuksia.

Loukutus on vähän taloudellinenkin kysymys. Jokainen Kattilaan tuleva kissa käy eläinlääkärin kautta ja se tietysti maksaa hunajaa. Meidän varainhankinta on kuitenkin ollut aikalailla jäissä keväällä tuon virusjutun takia. Kuukausittaiset myyjäistapahtumat on nyt käynnistetty uudestaan ja toivotammekin teidät tervetulleiksi niihin. Näin saisimme kassaa kartutettua kissojen hoitokuluja varten.

Olemme saaneet runsaasti petivaatelahjoituksia, joista olemme iloisia. Nyt kuitenkin varastomme on tupaten täysi, joten toivomme hiukan kärsivällisyyttä. Varastoomme mahtuu petivaatteita seuraavan kerran elokuussa. Puhtaita mattoja otamme vastaan koko ajan. Ne yritämme saada vaikka väkisin mahdutettua jonnekin.

Vapaaehtoisia ottaisimme myös mielellämme niin arki- kuin viikonloppuaamuihin siivoustöihin. Työ pitää sisällään hiekkalaatikoita, imurointia, tiskausta, luuttuamista yms. Iltapäivän ruoanjakoon voi myös päästä osallistumaan.

Koska koronatilanne alkaa tasoittua, olisimme kiinnostuneita jälleen kissapopulaatiohavainnoista…

Ps. meillä on aivan hurrr-jan ihanat kotoa tulleet kissasisarukset Tiinu ja Tankki, jotka olisi vailla kotia… käypä tutustumassa heihin. Olisivat niin valmiina kotiutumaan että…

 

Kuvat ja teksti: Eliisa N.