Hurrr-maavaa

vanilia

Jokaisella katilla on omanlaisensa kehräysääni, niin on Vaniliallakin. Tämä yhdeksänvuotias leikattu tyttö käynnistyy muutaman sipaisun jälkeen ja voi sitä ääntä. Hurrr-maaavaa. Jotkut sanovat sitä moottorisahasoundiksi.

Tämä mustavalkoinen hoikka neito on hakenut kotia jo yli kaksi kuukautta. Edelliseen perheeseen syntyi lapsi ja sitä ei Vanilia pysytynyt hyväksymään. Etsittyään uutta kotia kuukauden ajan kotihoidosta käsin tuloksettomasti, Vanilia sitten siirtyi Kattilalle.

Tämä persoonallinen typykkä pitää silityksistä ja kiipeilemisestä. Tosin vatsanalukseen ei saa koskea, silloin Vanilia nappaa hampailla kädestä kiinni ja räppää tassulla. Vanilia ilmoittaakin varsin selkeästi milloin häneen saa koskea ja milloin ei. Äkkinäiset äänet saavat Vanilian ryntäämään johonkin turvalliseen koloon. Tämä kissa on persoonallinen otus, joka tietää mitä tahtoo ja mitä ei. Siis todellinen Kissa.

Hänelle etsitään kotia, jossa ei ole muita lemmikkejä. Hän sopisi rauhalliseen, vähän varttuneempaan kotiin, jossa ei enää ole lapsia. Edellisessä kodissa Vanilia leimaantui täysin perheen miespuoliseen kaksijalkaiseen. Mutta kyllä hän Kattilalla on ottanut vastaan silitykset myös naishenkilöiltä. Ulkoilutarha olisi bonusta tai sitten verkotettu parveke, niin katti pääsisi turvallisesti haistelemaan ulkoilmaa.

Lisäinformaatiota: Vanilian esittely

Videolla näyte siitä, miten Vanilia kehrää silityksen seurauksena…