Nyt kummituttaa

Inkku1Inkulla on käynyt hyvä tuuri. Inkku on saanut oman kissakummin. Kaikilla Kattilan kateilla sellaista ei kuitenkaan vielä ole. Tutustutaanpa Inkkuun ja hänen kummiinsa Anneliin.

Anneli on ollut kummina jo neljälle kissalle ja nyt on menossa viides. Voidaan siis puhua oikeasta sarjakummista. Edelliset kummikissat (Hellu, Läiskä, Make ja MauMau) ovat saaneet jo kodin. Kummiksi Anneli päätyi kuultuaan eräältä vapaaehtoiselta kummitoiminnasta. Anneli on itse enempi koiraihminen, mutta kaltoin kohdellut löytökissat ovat varastaneet osan hänen sydämestään.

Niinpä homma on edennyt luontevasti. Aina kun edellinen kummikissa on saanut kodin, on uusi kummikissa tullut kuvioon mukaan. Anneli antaa pienen summan rahaa kummikissaansa varten kuukausittain ja leipoo lisäksi Kattilan myyjäisiin myytävää. Kummikissaansa Anneli tapaa lähinnä myyjäisissä käydessään. Tällä kertaa Anneli kuitenkin tuli tapaamaan kummikattiaan Inkkua ihan varta vasten.

 

Inkku pyyhältääkin paikalle, onhan kummitätillä herkkusapuskaa tarjolla: kanaa. Inkku puskee jalkaa ja kiehnää ympärillä. Inkun paras kaveri Karvinen tulee puskemaan Inkun kanssa. Pojat nuuhkivat ja puskeva toisiaakin ja kisailevat broilerin suikaleista kuin veljekset konsanaan. Omia sisaruksia Inkulla ei olekaan.

Inkku tuli Kattilaan 3.10.2013 pienenä pentuna. Emon lisäksi Inkulla oli 4 sisarusta. Ne loukutettiin metsästä Aulangon kievarin läheisyydestä. Harmillisesti koko pentue sairastui äkillisesti ja Inkku oli sisaruksista ainoa, joka selvisi sairaudesta hengissä. Sisukas kaveri. Pienestä rääpäleestä on kasvanut komea n. kolme vuotias kolli. Se onkin nykyisin yksi Kattilan kookkaimista kissoista.

Emo sai kodin kesyynnyttyään. Inkku on alkanut kesyyntyä vasta nyt. Aikaisemmin se vietti enimmäkseen aikaa keittiön kaapiston päällä. Viime aikoina Inkku on yhä useammin alkanut vierailla lattiatasolla myös ihmisten ollessa paikalla. Jääkaappia ei voi avata, ilman Inkun ilmaantumista jääkaapin kohdalle. ”Oiskos mulle kinkkua?” – kuuluu äänetön kysymys. Silityksetkin ovat alkaneet kelvata. Inkku on suuri, mutta hyväluonteinen poju. Se tulee toimeen toisten kissojen kanssa. On ollut ilo seurata sen ystävystymistä Karvisen kanssa. Inkku on siis siirtynyt statukselta ”arka” statukselle ”semikesy” eli potentiaaliseksi uuden kodin hakijaksi. Mieluiten se lähtisi uuteen kotiin kaverinsa Karvisen kanssa.

Inkku sisaruksineen 2013
Inkku sisaruksineen 2013

Inkulla on tätä nykyä toinenkin kummi, Inga. Lisääkin kummeja mahtuu, ei meillä lasketa 🙂

 


Eikö sinulla ole mahdollisuutta ottaa omaa kissaa syystä tai toisesta? Haluaisitko kuitenkin taloudellisesti tukea, jotakin yksittäistä kissaa, sen odottaessa sitä pysyvää omaa kotia? Tule kissakummiksi! Voit itse määritellä tuen määrän ja valita kohteen. Kissat tarvitsevat taloudellisen tuen lisäksi myös seurustelu-, leikitys- ja kesytysapua, jota voit lisäksi halutessasi antaa.

Lisää tietoa kummitoiminnasta sivustollamme: Ryhdy kummiksi